Ново приложение помага да слушате YouTube аудио при изгасен екран

Запалените фенове на музиката със сигурност имат акаунти в предпочитаните си стрийминг платформи, но със своето огромно разнообразие от аудио съдържание, YouTube си остава най-бързият начин да си пуснете приятна мелодия.

Проблемът е, че официалното YouTube приложение за Android упорито настоява да държи екрана на телефона или таблета ви пуснат, което хаби излишно батерия и чисто и просто не е необходимо в повечето случаи. Затова напоследък различни приложения се опитват да заобиколят това изискване, но обикновено биват спирани след настояване на YouTube или просто не могат да се използват след поредния ъпдейт на видео платформата.

Актуалното приложение, което може да ви избави от ограниченията на YouTube за Android се нарича Black Screen of Life и представлява отлично безплатно решение, при това доста оригинално. Вместо да търси начини да заобиколи защитата на YouTube, то просто временно гаси екрана, когато е блокиран сензора за близост, който се намира близо до слушалката на устройството.

Не е най-доброто, но пък върши работа.

Така всичко, което трябва да направите е да пуснете приложението, да заредите YouTube плейлист и просто да обърнете телефона с лицето надолу или да го поставите в джоба си. За да ползвате Black Screen fo Life не ви трябва руут достъп.

Разбира се, потребителите на YouTube Music Key също имат такава функция, но все пак тя е част от платения абонамент.

3 comments

03/09/2022 at 19:25

تركيبات مصنع إيليت بايب Elite Pipe تُظهر دقة أبعاد رائعة ويتم تصنيعها باستخدام مواد عالية الجودة ، مما يضمن أداءً وموثوقية طويلة الأمد.

23/01/2024 at 14:15

Напиши коментар

Полетата с * са задължителни