CNN провери, дали наистина екранът на смартфона Motorola Droid Turbo 2 е нечуплив

Motorola съвсем наскоро официално анонсира смартфона Droid Turbo 2 с много внушителни технически характеристики, но най-интересният момент при това мобилно устройство е дисплеят с технологията ShatterShield. Производителят е толкова уверен във възможностите на този екран, че дава сериозните 4 години гаранция, през които подменя счупения дисплей. Появата на краш-тестове бе въпрос на време и един от първите, които провериха здравината на дисплея в смартфона Motorola Droid Turbo 2 бе CNN.

В клипа смартфонът пада от най-различна височина върху разнообразни повърхности, прегазван е от велосипед и върху него стъпва подкован кон. И действително, дисплеят не се счупва, само са се образували няколко вдлъбнатини, но той продължава да работи.

При технологията Moto ShatterShield се използват пет различни прозрачни слоя, включително и материал, който поглъща енергията на удара.

Техническите параметри на новия смартфон Motorola Droid Turbo 2 наистина са впечатляващи – 5,4-инчов AMOLED дисплей с резолюция 2560х1440 пиксела, осемядрения чипсет Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB оперативна памет, основна камера с резолюция 21 мегапиксела с възможност за запис на 3К видео. Motorola Droid Turbo 2 се продава при цени $624 и $720, в зависимост от обема флаш-памет.

Comments for this post are closed.