GSM Сервиз

Всичко за вашето мобилно устройство

APPLE СЕРВИЗ

Ние разбираме от Apple устройства. Джейлбрейк, ресторване, всякакъв проблем ние ще го разрешим. Алфа Сервиз разполага с богата гама от резервни части за вашето Apple устройство. Екипът на Алфа Сервиз е специализиран в разрешаването на софтуерни и хардуерни проблеми.

og

 

СОФТУЕРЕН СЕРВИЗ

repairSoftware

Алфа Сервиз ще разреши всеки софтуерен проблем във вашият телефон или таблет. Ние инсталираме бг меню, разкодирване на всички марки телефони.

 

РЕМОНТ НА ДИСПЛЕИ

Изтървали сте телефона няма проблем при нас сте на точното място за ремонт на спукания ви екран. Ние използваме последни технологии в областта на ремонтът на дисплеи.Алфа Сервиз разполага с голям брой дисплеи, тъч панели за повечето марки смартфони и таблети. Ремонтът се извършва само с висококачествени материали и инструменти за да се гарантира дългата експлоатация на вашето устройство и след ремонта при нас.

преди&след

 

ХАРДУЕРЕН СЕРВИЗ

51e49a436f91c0a4d6487c1057bd35e1

Намокрен, изтърван, дефектирал телефон ние ще отстраним бързо проблема. Алфа Сервиз разполага с екип от специалисти в областа на хардуерните проблеми при смартфоните и таблетите. Алфа Сервиз може да смени всяка дефектирала или повредена част от вашият телефон или таблет. Смяна на чипове, батерия или кабел за специалистите от Алфа Сервиз не е проблем.